Let op kwaliteit: VMBN

Tina Brouwer is een gecertificeerd trainer (hoogste categorie 1) en lid van de VMBN. Dat garandeert de kwaliteit van deze training. Het is ook voorwaarde bij vergoeding door zorgverzekeraars. Helaas is er veel kaf onder het koren. Let op de aansluiting bij de VMBN, dat biedt garantie voor een kwaliteitstraining.

De nieuwe cursussen beginnen weer!

Mindfulness basistraining 2e seizoen 2020

In maart zijn de meeste kennismakingsgesprekken. Dan weet je ook  wie de trainer is, voordat je je inschrijft. Wacht niet te lang, want vol=vol. De 3e week van januari starten we weer.

Data voor de nieuwe trainingen die beginnen in april 2020

Data voor de dinsdag-avondgroep zijn: 7 , 14 en 21  april. dan meivakantie, verder op  12, 19 en 26 mei. 2 en 9 juni Tijd 19.30 – 22.00 uur. Het lijkt op papier vreselijk lang, maar in de praktijk vliegt de avond voorbij. Er zijn al weer aanmeldingen!

Data voor de woensdagochtendgroep zijn: 8 , 15 en 22  april. Daarna meivakantie  13, 20 en 27mei. 3 en 10  juni Er zijn al weer aanmeldingen! Tijd 09.30 – 12.00 uur

Heb je het gevoel dat dat nog heel erg ver weg is en dat je nu een acuut probleem hebt? Ik geef ook individuele coaching, 1 op 1 sessies, waardoor even de druk van de ketel is. Daarna kun je dan deelnemen aan de gewone training. Bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bekijken we of het iets voor je is. Tel. 06 28 92 56 65

Je kunt je alvast opgeven voor een kennismakingsgesprek, daarmee reserveer je een plaats. Meld je telefonisch aan 06 2892 5665 of neem contact op door het contactformulier in te vullen.

Aanmelding op volgorde van binnenkomst. Daarna kun je je op een wachtlijst laten plaatsen voor het geval er iemand afvalt. Geef je vast op, want VOL is VOL! Inschrijven kan hier.

Deelnemers

Mijn cursisten komen inmiddels overal vandaan; uit Noord- en Zuid-Scharwoude, Hoorn, Anna Paulowna, Schagen, Broek op Langedijk, Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard enz. Dus uit heel West-Friesland, de Regio Alkmaar en de Noordkop.

Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang met aanmelden, de trainingen zijn snel vol. Vul het contactformulier op deze website in, dan neem ik contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek (live, ongeveer 45 min) of bel me zelf op 06 2892 5665.

Mindful of ACT coaching
Mogelijk is er een reden dat je liever niet in een groep Mindfulness wil leren. Ik geef ook individuele coaching. Bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bekijken we of het iets voor je is. Tel. 06 28 92 56 65

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle trainingen, zowel de beginners cursussen MFN, de vervolgtraining ‘Omarm je leven’, de losse workshops en inspiratiedagen vinden plaats in Zuid-Scharwoude. Op mijn prachtige ‘droomlocatie’. Het adres is Koog 30, Zuid-Scharwoude. Het prachtige moderne gebouwtje ‘Rode Steen’ De lesruimte kijkt uit over het water….

‘Lichter leven’

De vervolg jaartraining ‘Lichter leven’ en ‘Inspirerend leven’ start 21 januari 2019. We komen 1x per maand op maandagavond bij elkaar. Tussentijds instromen is niet mogelijk. Meld je tijdig aan, want ook deze groep is snel vol. Max. 8 personen.